Vierkante zelliges
Vierkant
Silhouette / arabesque zelliges
Silhouette
Schubben zelliges
Schubben
Bejmat tegels
Bejmat
Hexagon zelliges
Hexagon
Octagon zelliges
Octagon
Ruit zelliges
Ruitvorm
Mozaïek Marokkaans
Mozaïek
Antieke vloertegels
Antiek

Inspiratie

Wij bieden prachtige, handgemaakte muurtegels uit Marokko aan. Doordat de tegels handgemaakt zijn, is er geen tegel gelijk en dus uniek! Dit zorgt voor een pure, niet fabrieksmatige uitstraling en de verschillende kleurentinten maken het compleet. Te combineren met alle stijlen interieur, van modern tot antiek.

De tegels zijn van geglazuurd terracotta. Zeer geschikt voor in de keuken, gang, badkamer en toilet. Echter hoeft het niet altijd functioneel te zijn, een paar tegels bij een open haard zijn ook sfeerbepalend. Ook leuk om te leggen op bijvoorbeeld een bijzet- of salontafel.

Er zijn diverse patronen mogelijk en het standaardformaat is 10×10 cm. Ben je op zoek naar een visgraat- of een ander patroon, ook dat is een optie. Mogelijk in veel gewenste kleuren, in de winkel hebben we 23 kleuren ter inspiratie. Kom gerust eens langs om te kijken, ook naar de combinatie met oude vloertegels.

Het is ook mogelijk een logo of ander beeld op de zelliges te verwerken. Dit is niet alleen geschilderd maar ook d.m.v. een licht reliëf zichtbaar gemaakt.

Voor de levertijden en mogelijkheden graag contact met ons opnemen.

Zelliges muurtegels

Filter